Plek Coaching | Coaching
40662
page,page-id-40662,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.6.1,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive
 
Coaching

Coaching

Soms lijk je vast te lopen in een probleem, situatie of relatie. Dat kan op je werk gebeuren en/of in je persoonlijke leven. Het overkomt iedereen weleens. Je bekende gedrag werkt niet meer of je vertrouwde strategieën lijken niets op te lossen. Op zo’n moment is coaching een prachtige manier om daar verandering in te brengen.

 

Tijdens 1-op-1 coaching sessies begeleidt Harold of Caroline je bij je vraag, probleem of verlangen in de praktijk “de kleine Os” in Essen. We doen dat in trajecten van zo’n twee tot tien ontmoetingen. We begeleiden je bij het doorzien van je patronen en geven je inzicht hoe je nieuwe alternatieven voor je gedrag kunt creëren zodat je weer met zin en gevoel in je leven kunt staan.

 

En als het dan zo is, leg ik mijn pad naast het jouwe

en loop ik met je mee, ik was nog naar de goden of ze iets konden regelen

zo werkt dat niet zeiden ze

maar weest gerust, laat zijn, zie je hart dat luisteren kan

het weet dat de rivier haar bochten neemt.

Gerdine Smit

shutterstock_248155564

Kennismakingsgesprek

We beginnen de coaching altijd met een kennismaking van een kwartier. Hierin onderzoeken wij wat wij voor je kunnen betekenen en maken we een inschatting van het aantal sessies dat we nodig zullen hebben. Dat varieert van twee tot tien sessies. Een sessie duurt een ruim uur.

Wanneer we besluiten met elkaar te gaan werken, maken we het uur vol en is dat onze eerste sessie. Wanneer we niet met elkaar gaan werken is het kwartier kosteloos

werkwijze

We starten de coaching met het onderzoeken van je vraag, probleem of verlangen. Zo voorkomen we dat we het gaan hebben over iets dat er misschien niet echt toe doet, omdat iets anders belangrijker is.

 

Als ons “contract” helder is, gaan we op een andere manier kijken naar je probleem, situatie of relatie. Dat doen we in gesprek, door ervaringsoefeningen en soms geven wij je ook huiswerk-opdrachten mee.

 

We zien elkaar om de twee tot drie weken. Het is onze ervaring dat dat de beste tijd is om de sessies te laten ‘landen’ en het geleerde in praktijk te brengen. Als je je doel bereikt hebt, of je hebt voldoende nieuwe stappen gezet en je kunt alleen verder, dan zijn we klaar.