Plek Coaching | Begeleiders
170
page,page-id-170,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.6.1,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive
 
Harold van der Heijden & Caroline Thijs
539

Coach en Trainer

Harold van der Heijden

Als kind was ik al geboeid door mensen en hun verhaal. Ieder mens heeft zijn eigen kleur, eigen klank, eigen geur, eigen beweging, eigen beleving, eigen interpretatie en dat maakt hem of haar uniek. We zijn allen prachtige exemplaren met een eigen levenspad.

Afgelopen 10 jaar ben ik me gaan scholen in de psyche van de mens en weet hierdoor mijn natuurlijke nieuwsgierigheid naar de mens te combineren met vakmanschap op gebied van persoonlijke begeleiding en training.

Ik ben geboren in Den Haag in 1969 en woon sinds 1977 in Essen, Belgie. Ik heb Nederlandse en Oekrainse roots.

ik geloof dat ik geen groter geschenk kan ontvangen
 dan door de ander
 te worden gezien te worden gehoord
 te worden begrepen en aangeraakt.

Het grootste geschenk dat ik kan geven is
 de ander te zien
 te horen, te begrijpen, aan te raken.

Wanneer dat gebeurt voel ik
 dat er contact is gelegd.

Virginia Satir

mijn loopbaan

Na mijn opleiding aan de European Business School Brussel, Londen en Parijs studeerde ik af met een bachelor diploma bedrijfskunde aan de Henley College.

 

Ik ben mijn professionele loopbaan begonnen binnen het familiebedrijf in Den Haag om vervolgens mijn eigen pad te kiezen als zelfstandig ondernemer op het gebied van (sport) groothandel.

 

Naar aanleiding van een moeilijke periode in mijn leven waar ik zelf niet uitkwam zocht ik in 2006 hulp bij Phoenix Opleidingen en dat voelde voor mij als thuiskomen. Niet alleen kreeg ik antwoord op de vragen die ik op dat moment had maar werd ook mijn natuurlijke interesse voor de mens gevoed met vakkundig inzicht tijdens deze ontmoeting.

 

In 2006 startte ik bij Phoenix met de 3-jarige opleiding Professionele Communicatie. In contact met de ander kwam ik mezelf tegen en ervaarde ik de betekenis van theoretische concepten zoals Transactionele Analyse (TA), Neuro Linguistisch Programmeren (NLP) en Systemisch werken (familieopstellingen) aan den lijve. Ik heb daar geleerd om mezelf te gebruiken als instrument in de begeleiding en coaching van clienten.

 

Om me verder te bekwamen in het coachingsambacht heb ik de vervolgopleiding Sytemisch Werken (familieopstellingen) en de Maskermaker (karakterstucturen) gevolgd.

 

Tevens ben ik lid van de Ethische Commissie

phoenix_logo